تولید سالانه بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی در شهرستان جوین
سالانه بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی از استخرهای پرورش فعال جوین برداشت شده که توسعه این بخش، اشتغالزایی، افزایش درآمد و مصرف سرانه آبزیان را به دنبال دارد.
جوین ،نت یام، قاسم نیکپسند، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اعلام این خبر اظهار داشت: هر سال بالغ بر ۱۰۲ هزار قطعه بچه ماهی سردآبی و گرمابی در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان رهاسازی و پرورش داده میشود که از این طریق، میزان تولید گوشت ماهی شهرستان به بیش از ۱۰۰ تن در سال میرسد.
وی افزود: هدف از انتقال و توزیع بچه ماهی، ایجاد فرصتهای شغلی، کسب درآمد برای فعالان بخش کشاورزی و افزایش تولید آبزیان در سطح شهرستان است که به دنبال آن سرانه مصرف ماهی در خانوادهها نیز افزایش مییابد.
نیکپسند تصریح کرد: هماکنون مجموعاً ۲۰ استخر پرورش ماهی سردآبی و گرمابی در شهرستان جوین مشغول به فعالیت هستند و عمدتاً ماهیهای کپور، آمور و قزلآلا در این مراکز تولید میشود.